O nama

Preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu VINFEED d.o.o. je osnovano 2007. godine sa privatnim kapitalom. Sedište preduzeća je u Novom Sadu, Neimarova 28, Srbija. Osnovna delatnost je uvoz i distribucija bioloških aditiva za stočnu hranu i vodu, bakterijskih preparata (inokulanata) za pripremu silaže i senaže, i zamene mleka i celuloza za stočnu hranu.

Od jula 2008. godine VINFEED d.o.o. je ekskluzivni zastupnik austrijske kompanije BIOMIN. BIOMIN je globalna kompanija prisutna na tržištima širom sveta sa prirodnim proizvodima visokog kvaliteta namenjenim poboljšanju zdravstvenog stanja i performansi domaćih životinja.

Takođe zastupamo nemačku kompaniju Rettenmaier&Söhne (JRS) u delu njihovog proizvodnog programa celuloznih vlakana namenjenih ishrani životinja.

Preduzeće Vinfeed na području Srbije zastupa kompaniju EUROVIX (Italija) koja proizvodi biotehnološke preparate za tretman organskih materija i namenjeni su rešavanju ekoloških problema na farmama. Najvažniji efekti su poboljšanje mikroklime i higijene i sanacija kanala i laguna.

EUROVIX proizvodi se takođe veoma uspešno primenjuju u poboljšanju kvaliteta vode u ribnjacima i jezerima na ekološki način. Bioremedijacija vode i zemljišta je oblast u kojoj Eurovix poseduje kvalitetne reference širom sveta.

Značajan partner firme je i kompanija Schills (Holandija), koja proizvodi zamene mleka za sve mlade životinje.

Kompanija ANGEL iz Kine je treći po veličini proizvođač kvasca u svetu. Sa kompanijom ANGEL sarađujemo od 2011. godine i nudimo na području Srbije i okolnih zemalja proizvode iz kvasca kao aditive za stočnu hranu.

Naš tim